Areal
80 m2
Pris fra
3290000-3390000 NOK
Soverom
3
Tomannsbolig på ett plan - begge solgt!

Helene - Tomannsbolig med livssløpsstandard. Passer godt for eldre eller små familier. Tre soverom. 

Område

Om boligen

En praktisk tomannsbolig med livsløpssandard. I entreen er det laget plass garderober med lett tilkomst til innebod som eventuelt kan benyttes til mer garderobeplass og oppbevaring. I denne delen av tomannsboligen er det tre soverom og et romslig bad/vaskerom. 

Store vinduer i stuedelen mot den flotte utsikten gir en avslappet atmosfære og mye deilig lys til stue/kjøkkendelen. I stuen er det god plass til sofagruppe, peisovn og TV. Kjøkkenet har terrassedør ut til hage, som gjør det lettvint å ha gjester på uteplassen fine sommerdager. Gode muligheter for å opparbeide uteområder på begge sider av boligen. Boligen har gode solforhold.

Kort om eiendommen

Tomannsboligen blir bygget i et nytt boligfelt på Leknes/Hillesvågen med flott beliggenhet og utsikt. Tomten grenser til sjøen og har gangveg helt til skole og fritidsaktiviteter. Egen lekeplass i feltet og gode uteområder. Planlagt tomannsbolig oppføres på område B på illustrasjonsplanen.

Leknes/Hjelmås er et godt sted å vokse opp, her finner du dagligvarehandel, skole (1,3 km), barnehager, kirke og ungdomshus. Det er flotte turområder i nærheten, blant annet tursti til Gladihaug. På vinterstid er det preparerte lysløyper i Hopsdal, om snøen kommer. Kort vei til sjøen for å bade om sommeren, mange flotte badeplasser i området.

Byggefeltet vil bestå av tre tomannsboliger og en firemannsbolig, lekeplass og parkering. Leknes ligger ca 10 minutter med bil fra Knarvik senter hvor du finner de fleste fasiliteter.
God bussforbindelse i gangavstand fra boligen (200m)

Standard

Boligen har god standard, og leveres nøkkelferdig!
Det leveres kostemalte plater på vegger, og kvalitetslaminat fra Berry Alloc i tørre rom.
På bad/vaskerom leveres det fliser på gulv fra Modena, og fibotrespo plater på vegger.
Kjøkken med integrerte hvitevarer fra HTH + montering er inkludert i prisen.

Peisovn og terrasser er ikke inkludert.

Ta kontakt med selger for mer informasjon om produkter i boligen.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Klar for innflytting til jul :) Siste boenheten - Endeleilighet

Gangavstand til barneskole og barnehage! Her har vi allerede solgt en 4-mannsbolig og to 2-mannsboliger. Feltet blir opparbeidet med lekeplass og parkeringsplasser. Sjøutsikt.

Tilbake

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!