Areal
110 m2
Pris fra
4100000 NOK
Soverom
Fleksibel tomannsbolig med fantastisk beliggenhet! Begge solgt

Kistrand Tomannsbolig

Område

Kort om eiendommen

Tomannsboligen blir bygget i et nytt boligfelt på Leknes/Hillesvågen med flott beliggenhet og utsikt. Tomten grenser ned mot sjøen og har gangveg helt til skole og fritidsaktiviteter. Egen lekeplass i feltet og gode uteområder. Planlagt tomannsbolig oppføres på område C på illustrasjonsplanen.

Leknes/Hjelmås er et godt sted å vokse opp, her finner du dagligvarehandel, skole (1,3 km), barnehager, kirke og ungdomshus. Det er flotte turområder i nærheten, blant annet tursti til Gladihaug. På vinterstid er det preparerte lysløyper i Hopsdal, om snøen kommer. Kort vei til sjøen for å bade om sommeren, mange flotte badeplasser i området.

Byggefeltet vil bestå av tre tomannsboliger og en firemannsbolig, lekeplass og parkering. Leknes ligger ca 10 minutter med bil fra Knarvik senter hvor du finner de fleste fasiliteter.
God bussforbindelse i gangavstand fra boligen (200m)

Om boligen

Fleksibel vertikaldelt bolig som kan tilpasses! Om man ønsker kan stuen få gjennomlys og bli større ved å flytte soverommet opp i 2.etasje. Loftstuen kan lett bli det tredje eller fjerde soverommet. Boligen ahar store gode rom og godt med bodplass.

Boenhetens 1. etg
I første etasje er det en bod og et bad knyttet til entreen, med praktisk inngang til det største soverommet på andre side av gangen. Det er en åpen stue/kjøkkenløsning, der vinkel mellom stue og kjøkken skaper gode rom.

Boenhetens 2. etg
I andre etasje er det ytterligere to soverom, et bad, en bod og en loftstue.

Standard

Boligen har god standard, og leveres nøkkelferdig!
Det leveres kostemalte plater på vegger, og kvalitetslaminat fra Berry Alloc i tørre rom.
På bad/vaskerom leveres det fliser på gulv fra Modena, og fibotrespo plater på vegger.
Kjøkken for kr 80 000,- + montering inkludert i prisen.

Ta kontakt med selger for mer informasjon om produkter i boligen.

Oppgjør

100% oppgjør ved overtakelse. I tillegg til kjøpesummen kommer dokumentavgift. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av halvparten av tomteverdien som beløper seg til kr 16 250 -, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-.
Totalt utgjør dette kr. 17 472,- (forutsatt tinglysing av ett pant).

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.
Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen.

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Vi planlegger overtakelse for denne boligen våren 2022.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4631
Gårdsnr: 196
Bruksnr: 21

Klar for innflytting til jul :) Siste boenheten - Endeleilighet

Gangavstand til barneskole og barnehage! Her har vi allerede solgt en 4-mannsbolig og to 2-mannsboliger. Feltet blir opparbeidet med lekeplass og parkeringsplasser. Sjøutsikt.

Tilbake

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!