Nyheter, tips og inspirasjon

Vi søker tømrere!

Vi søker etter en eller to erfarne tømrere med fagbrev/svennebrev og helst erfaring som BAS. Vi søker person som kan jobbe selvstendig, og som har erfaring med  bygging av småhus, eneboliger/tomanns og firemannsboliger. Vi ønsker en pliktoppfyllende person med god orden og evnen til å jobbe i team, men også selvstendig.

Les mer

Takskift og solceller - en god kombinasjon!

Det var på tide med et takskift på kontoret vårt i Isdalstø. Da var det helt naturlig å installere solceller også. Vår samarbeidspartner på solceller er Lyx - som holder til i Hagellia i Knarvik. Positivt for både miljøet og lommeboken     

Les mer

Gratulerer med bestått fagprøve til Trym Valland Dale!

Vi vil gratulere vår flotte lærling Trym Valland Dale med bestått på svenneprøven! Vi ønsker deg lykke til fremover med fagbrev som tømrer  

Les mer

Gratulerer med bestått fagprøve til Karl Johan Litleskare!

Vi i Majo vil gratulere Karl Johan Litleskare med bestått på fagprøven! Vi er veldig stolte og vil ønske han lykke til videre!

Les mer

Gratulerer til Marit som vant gavekort fra Systemhus!

Tilbakemelding er viktig for oss, slik kan vi alltid bli bedre. Vi ønsker jo å bli best. Vi setter stor pris på at kundene våre svarer på spørreundersøkelsen som blir sendt ut sentralt fra Systemhus etter overtakelse og ettårs-befaring. 

Les mer