Nyheter, tips og inspirasjon

Gratulerer med nytt hus!

Vi i Majo Eigedom har bygget utvendig, isloleret, plastet og montert ventilasjon. Resten har kunden gjort. Det er mye egeninnsats, men absolutt mulig! Lyssetting av Meland Elektro AS. 

Les mer

Trenger du et påbygg? Her blir det mye ny plass!

PÅBYGG

Denne kunden har fått et stort tilbygg på huset. I det nye «huset» blir det stue/kjøkken i hele 2. etasje med store vinduer og god takhøyde.  Tømrerne jobber på slik at familien på fire kan få feire jul i det store nye huset. Vi håper å dele litt inne-bilder med dere når huset er helt ferdig.

Les mer

Oppdatering fra ny enebolig i Stølhaugane!

Tett hus i Stølahugane! Benders har levert takstein som Magnus og Thomas har lagt så flott. Mye sløyser og valm på dette taket! Mataki har levert tak og veggduk. I tillegg har vi brukt sutak over takduken som en ekstra sikring for våre kunder! 

Les mer

Oppstart ny enebolig i Stølhaugane!

Bildene er tatt en nydelig høstdag i september da vi startet på et hus i Stølhaugane.  Muren er laget av Alversund Maskinstasjon As og Jan Hopland Natursteinsmuring ganske flott ikke sant? Oppdatering følger så snart regnet tar en pause

Les mer

Majo Eigedom AS - Starter som systemhus forhandler

Den 01. august braker det løs som ny forhandler i Systemhuskjeden for Majo-gjengen! Vi gleder oss til å ta fått på nye inspirerende og elegante boliger.

Les mer