Nyheter, tips og inspirasjon

Gratulerer med bestått fagprøve til Karl Johan Litleskare!

Vi i Majo vil gratulere Karl Johan Litleskare med bestått meget bra på fagprøven! Vi er veldig stolte og vil ønske han lykke til videre!

Les mer

Gratulerer med nytt hus!

Det er en stor dag når et hus står klar til overtakelse. I slutten av mai hadde vi gleden av å overrekke en splitter ny enebolig til Anne Marie og Kjetil N. Kvalheim!   

Les mer

Gratulerer til Marit som vant gavekort fra Systemhus!

Tilbakemelding er viktig for oss, slik kan vi alltid bli bedre. Vi ønsker jo å bli best. Vi setter stor pris på at kundene våre svarer på spørreundersøkelsen som blir sendt ut sentralt fra Systemhus etter overtakelse og ettårs-befaring. 

Les mer

Takskift og solceller - en god kombinasjon!

Det var på tide med et takskift på kontoret vårt i Isdalstø. Da var det helt naturlig å installere solceller også. Vår samarbeidspartner på solceller er Lyx - som holder til i Hagellia i Knarvik. Positivt for både miljøet og lommeboken     

Les mer

Solgt!

Innflytningsklar tomannsbolig på  Radøy - En fantastisk utsiktstomt! Her får du mye for pengene. Nå ligger denne ute til 2 990 000.  Huset er helt nytt og moderne og passer godt som familiebolig med god boltreplass både inne og ute. Det tar ca 10 min til Manger Senter og  35 min til Knarvik senter

Ystebørenen 57 har en helt unik beliggenhent, som også gjør den aktuell  som fritidsbolig. Det er mulighet for å leie båtplass. Absolutt en plass som får skuldrene til å senke seg.

Les mer