Om Majo Eigedom AS

Vi er en totalentreprenør og leverer hus, hytter og flermannsboliger i hele Hordaland. 

Byggmester Magnus Helgesen begynte som tømrer i 1973 og startet som selvstendig i 1981. Han drev godt, og vokste sakte men sikkert. I 2003 endret selskapet form til AS og Majo ble stiftet. Majo som selskap feirer derfor 20 år i 2023, men røttene går tilbake til 1981. Majo utvikler i dag tomter til egne byggefelt, og bygger SYSTEMHUS, men har også beholdt en liten avdeling som utfører takskift og rehabilitering.


August 2020 ble Majo medlem i Systemhuskjeden. Systemhus er Norges første og eldste hus-kjede og i dag en del av Mestergruppen med sine mange konsepter innenfor byggenæringen. «Vi bygger fremtiden» er slagordet vårt. Vårt mål er å tilby og lage litt bedre og smartere hjem for deg.

Systemhus har et gjennomprøvd byggekonsept som sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene. Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat, gjennom flere tiår, gjør huskjøperens vei fra kontrakt, til overlevering av ny bolig, trygg og god. Du som kunde skal føle deg trygg på at vi kan vårt fag, og at vårt system gir deg en trygg vei hjem.Ansatte

Vi er 15 ansatte fordelt på 11 tømrere og 4 på kontoret

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Det er særdeles viktig for oss å ha fornøyde kunder, og vi har vært heldig å få jobbe med mange kunder og deler noen av tilbakemeldingene fra de under her: 

Våre samarbeidspartnere

Alversund Maskinstasjon er de som legger grunnlaget for husene, og sprenger og graver for oss, noe de har gjort i en årrekke. Ove og gjengen hans er humørfylte og dyktige, med lang erfaring og står ofte på og gir det lille ekstra når noe haster.

Når graving og god komprimering er unnagjort, kommer Roy og Morten Myking og støper grovstøp ringmur og grunnmur. Det er alltid kjekt å komme til en mur som Roy og Morten har støpt for oss. Kvaliteten er 100%, både høyder og diagonalmål er helt nøyaktige, og vi kan føle oss trygge på at dette er godt og solid håndverk utført av Brødrene Myking.  

Stendal VVS er vår hovedleverandør av VVS-tjenester, og utfører sitt fag med stor faglig dyktighet. De har utstilling og lager i sitt bygg: Blombakken 1, 5911 Alversund

BI Elektro har vært vår hovedleverandør av elektrikertjenester i mange år. Vi har faste elektrikere som vi samarbeider meget godt med, og som bidrar til at dialogen, og framdriften på byggeplassen glir godt og gir trygge og gode hus.


Modena Fliser er vår total leverandør av fliser, naturstein.  De ligger i Salhusveien 55, og her har de vert i 34 år.  Med høy kompetanse på design og trender kan de hjelpe dere å finne det badet dere alltid har drømt om.  Med 700m2 showroom skal det mye til å ikke finne noe som frister!  De er kjent for sitt høye kvalitetskrav til flisene de leverer, og at det skal være noe i alle prisklasser for de forskjellige behov.   Vi bruker kvalitetsleverandører i våre hus

I Majo sine hus bruker vi kjente leverandører med lang erfaring på å levere til hus i norge som skal tåle norsk klima.