Sted
Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
Innflytting
Juni
2025
Pris fra kr
3 950 000
-
7 950 000
NOK
Ledige boliger
9
Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!

Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. 

Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse

 Boligene ligger ved innløpet til den indre farleia! Vestvendt med utsikt mot Kvernafjorden.


 • boligprosjektet ved sjøen

 Alvermarka Sjøhage ligger i Nedre Mangerbua i naturskjønne Alversund. Boligene bygges i et rolig og familievennlig nabolag med fantastisk utsikt mot Kvernafjorden. Prosjektet vil også ha kort byggetid. Fra oppstart tømrer til endelig overlevering regner vi ca ett år. Så ingen støy i år etter innflytting heller ikke for de som flytter inn først, slik det kan bli i større prosjekter. 

Her bygger vi 9 toppmoderne enheter:

 • 5 eneboliger i rekke
 • 1 tomannsbolig
 • 2 leiligheter


Boligene får en gjennomgående høy standard, svært effektive planløsninger, gode uteområder og enestående utsikt! NB: alle bildene er illustrasjoner og kan avvike fra virkelig plassering og materialvalg.

Illustrasjon fra boenhet nr 7 som er ende-rekkehuset.  Alle bilder er illustrasjoner og kan derfor avvike fra  leveransebeskrivelse og nøyaktig plassering i terrengIllustrasjon fra loftstue - det kan komme godt med å ha en ekstra stue. Her fra blir det fint å sitte å se ut på all slags vær. Når solen skinner er det fint å benytte den store boltreplassen på takterrassen!


 • området ALVERMARKA-Knarvik

Kjøreavstand til nærliggende fasiliteter

 • Barneskole: Helt ny Alversund barneskole i gangavstand 
 • Idrettsanlegg: Den nye Alverhallen er også gangavstand. 
 • Dagligvarebutikk: Kiwi Ikenberget i gangavstand
 • Fjelltur: i gangavstand. Her er det mange fjell å velge i - men Tveitavarden er den nærmeste.
 • Lekeplass: gangavstand
 • Barnehage: 3 minutter til Alvermarka Montesori
 • Ungdomsskole/videregående skole: 5 minutter - i Knarvik
 • Knarvik senter: 5 minutter til AMFI Knarvik med alle nødvendige fasiliteter
 • belyst turløype: 5 minutter til Brekkeløypa
 • Strand/friluft: 5 minutter til badeplass i Kvamsvågen som også kan benyttes til friluftsliv.

Fra Alvermarka Sjøhage har du gangavstand til nye Alversund barneskole, Kiwi Ikenberget og Alverhallen. Nordhordlandshallen ligger fem minutter unna med bil. Her finner du løpebane ute samt Brekkeløypa – en fin grusløype som er belyst hele året. Her er det fine småtjern med ender og vakker natur.

Nærmeste barnehage, private Alversund Montessori-barnehage, ligger en tre minutters kjøretur eller 14 minutters gåtur unna. Det tar under fem minutter med bil til AMFI Knarvik med butikker, helsehus, treningssenter, restauranter og andre fasiliteter.

Liker du å være ute i naturen, kan du ta beina fatt og gå opp populære Tveitavarden (235 moh) uten å måtte sette deg i bilen først. Er du glad i bading og strandliv, kan du oppsøke Kvamsvågen eller Håøya friluftsområde, som ligger i henholdsvis 5 og 15 minutters kjøreavstand. På Håøya har du også mulighet til å gå fjellturen opp Håøytoppen. I samme område ligger Litlebergen båtsenter med mulighet for å leie båtplass.

 

 

 • boligeneNES KVALITETER

Boligene ligger vestvendt og solrikt til, og vender alle mot Kvernafjorden. Her ser du mot Flatøy og Gaustadfjellet. I tillegg til privat hage, blir det også et felles uteområde mot sjøen, med benker og fellesgriller som inviterer til et godt bomiljø.

Felles for alle boligene er vannbåren varme og varmepumpe med borehull, moderne HTH-kjøkken, vedlikeholdsvennlig kledning fra Møre Royal i mørk farge, aluminiumskledde vinduer/balkongdører og glassrekkverk. Her kan du ha en avslappende hverdag med varige løsninger uten mye vedlikehold. 


Illustrasjon fra balkong leilighet 2  - illustrasjoner kan avvike fra virkeligheten

  Illustrasjon fra stue/kjøkken boenhet 3-6 med store vinduer og fantastisk utsikt.


Boligene er nummerert fra 1-9

Alle enheter har balkonger mot vest
P-garasje og carporter
Alle enheter har utsikt mot fjorden
Opparbeidet fellesområde for godt bomiljø
Rekkehusene har takterrasse med hagestue

Boliger

Leilighetene ligger helt til høyre i rekken. Leilighet 1 er på ett plan, med utgang til privat hage. Leilighet 2 går over to plan med rekkens største takterrasse!

Areal
73-93 m2
Soverom
2
Pris fra
3 950 000-5 950 000 NOK
Les mer

Midtrekkehusene har alle samme smarte planløsning. Alle med flotte loftstuer, takterrasser og 3 soverom. Balkong fra stuen med glassrekkverk. Privat hage i framkant mot sjøen.Parkering under tak.

Areal
131 m2
Soverom
4
Pris fra
6 550 000-6 950 000 NOK
Les mer

Enderekkehus med takterrasse - denne har mer privat hage og terrasse, samt spektakulær utsikt! Nr 7 har ekstra hjørnevindu i stue/kjøkken for å slippe inne den fine utsikten. Denne har i tillegg inngangsdør i begge etasjer. Parkering under tak.

Areal
129 m2
Soverom
4
Pris fra
7 950 000 NOK
Les mer

Tomannsboligen ligger først i feltet over parkeringshuset. Store vinduer i stue mot sjøen. Balkonger under tak med glassrekkverk for optimal utsikt. Fra 2-3 soverom. Parkering under tak.

Areal
101-115 m2
Soverom
3
Pris fra
5 990 000-6 190 000 NOK
Les mer

Område

Nærmiljøet

Alvermarka Montesoribarnehage

I gangavstand

Alverhallen

I gangavstand

Alversund Barneskole

Helt ny barneskole for 1-7 klasse

Kvamsvågen fellesområde

Badeplass med kommunal vei

AMFI Knarvik

5 min med bil - alle fasiliteter

  • OM OMRÅDET

  Kjøreavstand til nærliggende fasiliteter

  • Barneskole: Helt ny Alversund barneskole i gangavstand 
  • Idrettsanlegg: Den nye Alverhallen er også gangavstand. Ved skolen
  • Dagligvarebutikk: Kiwi Ikenberget i gangavstand
  • Fjelltur: i gangavstand. Her er det mange fjell å velge i - Tveitavarden er nærmeste og veldig populær
  • Lekeplass: gangavstand
  • Barnehage: 3 minutter til Alvermarka Montessori
  • Ungdomsskole/videregående skole: 5 minutter - i Knarvik
  • Knarvik senter: 5 minutter til AMFI Knarvik med alle nødvendige fasiliteter
  • belyst turløype: 5 minutter til Brekkeløypa
  • Strand: 5 minutter til Badeplass i Kvamsvågen som også kan benyttes til friluftsliv.

  Fra Alvermarka Sjøhage har du gangavstand til nye Alversund barneskole, Kiwi Ikenberget og Alverhallen. Nordhordlandshallen ligger fem minutter unna med bil. Her finner du løpebane ute samt Brekkeløypa – en fin grusløype som er belyst hele året. Her er det fine småtjern med ender og vakker natur.

  Nærmeste barnehage, private Alversund Montessoribarnehage, ligger en tre minutters kjøretur eller 14 minutters gåtur unna. Det tar under fem minutter med bil til AMFI Knarvik med butikker, helsehus, treningssenter, restauranter og andre fasiliteter.

  Liker du å være ute i naturen, kan du ta beina fatt og gå opp populære Tveitavarden (235 moh) uten å måtte sette deg i bilen først. Er du glad i bading og strandliv, kan du oppsøke Kvamsvågen eller Håøya friluftsområde, som ligger i henholdsvis 5 og 15 minutters kjøreavstand. På Håøya har du også mulighet til å gå fjellturen opp Håøytoppen. I samme område ligger Litlebergen båtsenter med mulighet for å leie båtplass.  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Moderne Tomannsbolig på Hundvin. En reservert!
  Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

  3 390 000 — 3 490 000 kr
  Fagervollen, Hundvin, Norge
  forSale
  Tomt på Sagstad - Meland
  Pertfekt beliggenhet for barnefamilier. Tomten er rett ved sagstad skole og Fossemyra Idrettspark, noen minutter fra Frekhaug senter. Tomten er av god størrelse (990 m2) og her er det plass til både hus og garasje om du ønsker det. Kort vei til Knarvik, Åsane og Bergen. Fine tur og badeplasser rett i nærheten.

  1 200 000 — 1 200 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
  forSale
  Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
  Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

  5 490 000 — 5 490 000 kr
  Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
  forSale
  Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken
  Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

  6 440 000 — 6 440 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Alversund - Stor enebolig med båtfeste
  I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

  5 960 000 — 5 960 000 kr
  Skarsvegen 418, Alversund, Norge
  forSale
  Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
  På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

  6 150 000 — 6 150 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
  Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

  6 960 000 — 6 960 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
  forSale
  Tomt i Nygård, Isdalstø
  Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

  1 450 000 — 1 450 000 kr
  Isdalstøbakken, Alversund, Norge