Sted
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
Innflytting
Juni
2024
Pris fra kr
6 440 000
-
6 440 000
NOK
Ledige boliger
1

Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Takterrasse
 • P-plass
 • Asfaltert
 • Plen
 • Peis/ildsted
 • Balkong/terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Kort om eiendommen

Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

Om boligen

Boligen er en moderne funkisbolig over tre plan med stor takterrasse! I U-etg finner du inngangsparti/hall med god plass. To romslige soverom, bad, vaskerom og sportsbod. Med andre ord, god plass til oppbevaring.


I hovedetasjen er det stor stue/kjøkken med kjøkken fra HTH. I denne etasjen er det også WC og to soverom.I tredje etasje oppe på takterrassen kommer en eksklusiv stuen på 15 m2. Denne kan også gjøres om til et soverom om det er ønskelig. Takterrassen er på hele 45m2, med glassrekkverk, og har nydelig utsikt over fjorden.

Kunder som tegner seg tidlig kan påvirke/endre litt på romløsninger og leveranse


Standard

Boligen vil ha høy standard, og leveres nøkkelferdig!
Vegger leveres ferdig sparklet om malt. Gulv leveres med kvalitetslaminat fra Berry Alloc i tørre rom.
På bad leveres det fliser på gulv og vegger fra Modena, samt baderomsinnredning og dusjvegger.
Kjøkken leveres fra HTH med integrerte hvitevarer + montering er inkludert i prisen.

Ta kontakt med selger for status i prosjektet!


Forbehold

Forbehold om feil i annonsen og forbehold om kommunal godkjenning av prosjektet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4631
Gårdsnr: 137
Bruksnr: 765


Ildsted inkludert
Nydelig utsikt!
Gode solforhold
Stor takterrasse
Balkong med glassrekkverk

Område

Nærmiljøet

Butikker

Kort vei til stor Sparbutikk med alt du trenger (500meter). Kanrvik Senter er 3 min unna med bil. Her finner du det meste :)

Gode bussforbindelser

ca 300 meter til busstopp i Isdalstø

Barnehage

Kort vei til Juvikstølen Barnehage

Idrettsbane

Kort vei til idrettsanlegg i Kanrvik samt Brekkeløypa med lysanlegg, perfekt sted å jogge året rundt.

Tur og bading

Det finnes mange flotte turløyper i nærområdet, flere stolper på årets stolpejakt var plassert i dette området. Kort vei til badebrygge også.  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Moderne Tomannsbolig på Hundvin. En reservert!
  Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

  3 390 000 — 3 490 000 kr
  Fagervollen, Hundvin, Norge
  forSale
  Tomt på Sagstad - Meland
  Pertfekt beliggenhet for barnefamilier. Tomten er rett ved sagstad skole og Fossemyra Idrettspark, noen minutter fra Frekhaug senter. Tomten er av god størrelse (990 m2) og her er det plass til både hus og garasje om du ønsker det. Kort vei til Knarvik, Åsane og Bergen. Fine tur og badeplasser rett i nærheten.

  1 200 000 — 1 200 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
  forSale
  9 enheter - 1 solgt / 1 reservert - Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
  Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

  5 980 000 — 7 980 000 kr
  Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
  forSale
  Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
  Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

  5 490 000 — 5 490 000 kr
  Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
  forSale
  Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
  Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

  6 960 000 — 6 960 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge