Sted
Fagervollen, Vågseidet, Norge
Innflytting
Juni
2025
Pris fra kr
3390000
-
3490000
NOK
Ledige boliger
2
Tomannsbolig Hundvin

Kort om prosjektet


Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester.

Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

Høydepunkter

  • Moderne uttrykk ute og inne - ett plan - 3 sov
  • Vannbåren varme
  • Naturskjønt og familievennlig byggefelt
  • 2,8 km til Hundvin Naturbarnehage
  • 4.5 km til Skodvin Montessoriskole
  • 17 min med bil til Lindås barne- og ungdomsskole
  • 25 min med bil til Knarvik/35 min til Åsane

Boligen

Stue/kjøkken: I stue/kjøkkendeler er det hele 33 m2. Stuen har skyvedør ut mot hage, og god takhøyde på 3 meter i front. På gulvet legges Ocean Bloom Sand Natural fra Berry Alloc.
Vegger leveres med gips/sparkel/maler i kundens ønskede farge.
I Stuekjøkken leveres det listefritt mellom tak og vegger.


Bad/vaskerom: fliser på gulv i typen Modena Pro Caranby dark grey 20x20 med mosaikk 10x10 i dusj. På vegg brukes fibo-trespo plater i moderne design type Grey Sahara. Baderomsøbler fra HAFA i serien HafaGO med speilskap. Dusjhjørne fra HAFA i typen Iglo Pro.

Sov 1-3
På soverommene brukes ferdigmalte slette plater i typen Trend struktur.
På gulvet legges Ocean Bloom Sand Natural fra Berry Alloc.

Entre:
I entre brukes ferdigmalte slette plater i typen Trend struktur i fargen lys sand. På gulvet legges Ocean Bloom Sand Natural fra Berry Alloc.

Bod: Boden ute blir isolert og kledd OSB plater/kryssfiner som gir god bærevne for hyller o.l. På gulvet blir det våtromsbelegg fra Tarkett type IQ granit. Her plasseres ventilasjonsanlegget til balansert ventilasjon og magasintank til vannbåren varme.


Materialer utvendig:
Huset leveres med gran grunnet kledning
Vinduer leveres fra Natre med trelags-glass. Karmer i fabrikkmalt hvit med hvit aluminiumskledning utvendig.
Ytterdører fra Bygg 1 type Larvik
Boddør fra Bygg 1 type Moss
Utvendige lamper med inngangsparti er inkludert.

Oppvarming:
Huset leveres med vannbåren varme med alfasentral mini 6KW. Det er gulvvarme i alle rom uten soverommene. Det er muligheter å koble til luft til vann varmepumpe på et seinere tidspunkt om dette er ønskelig.

Visning
Ta kontakt med boligselger om dere ønsker visning på tomten, gjennomgang av prosjektet, og produkter planlagt brukt ute og inne.Oppgjør

5% forskudd ved kontraktinngåelse
95% 2 dager før overtakelse.

Vi bruker Oppgjørspartner AS til oppgjør og tinglysning

Forbehold

Forbehold om kommunal godkjenning av byggesøknad
Forbehold om feil i annonsen

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Tomannsbolig på ett plan i Isdal. En solgt!
På tomt sentralt i Isdal har vi prosjekter en moderne tomannsbolig med tre soverom. Hver enhet er på ca 90 m2. Huset leveres helt innflytningsklart. Sentralt - noen minutter med bil til Knarvik senter/skoler/barnehager. Gangavstand til butikk/Spar Isdalstø.

3 790 000 — 3 790 000 kr
Isdal 7, Isdalstø, Norge
forSale
Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

3 950 000 — 7 950 000 kr
Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
forSale
Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

5 790 000 — 5 790 000 kr
Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
forSale
Helt ny enebolig tilsalgs i Stølhaugane!
Moderne familiebolig med store vinduer og god takhøyde, integrert garasje, vestvendt terrasse for å nevne noe. Siste mulighet for enebolig i Stølhaugane, som er et godt etablert felt i Alversund. Gangavstand til barneskole, idrettshall, flott natur og strand. Bare ti minutter med bil til Knarvik. Det er fortau hele veien til nye barneskole, badeplasser og turstier. Noen ,inutter til Knarvik Senter med bil.

6 965 000 — 6 965 000 kr
Stølhaugane, Alversund, Norge
forSale
Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken. En solgt!
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

6 440 000 — 6 440 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Alversund - Stor enebolig med båtfeste
I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

5 960 000 — 5 960 000 kr
Skarsvegen 418, Alversund, Norge
forSale
Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

6 150 000 — 6 150 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

6 960 000 — 6 960 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge