Sted
Isdal 9, Isdalstø, Norge
Innflytting
Mai
2022
Pris fra kr
5460000
-
5460000
NOK
Ledige boliger
1
Moderne enebolig i Isdalstø

Eiendommen - Isdal

Her må du ikke velge mellom sentral beliggenhet og følelsen av å bo landlig.

Tomten har flott beliggenhet i Isdal med utsikt mot Isdalvatnet og flotte verneverdig gårder. Det er fortau hele veien til skoler (barne- ungdom- og videregående skole) Det er gangavstand til Spar Isdalstø. Bare få minutter i bil så er du på Knarvik Senter med alle fasiliteter. Kort vei til busstopp med hyppige avganger. 

Du kan også rusle ned til Kaien på Isdal for å ta deg et bad - eller gå i noen av de mange turstiene i området (Tveitavarden, Indregardsfjellet)

Avstander:
Knarvik senter: 3,3 km
Knarvik Videregående 1,8
Knarvik Barneskule/ungdomskule 2,1 km
Juvikstølen Barnehage 1,9 km
Åsane: 18,6 km
Bergen: 27 kmDet er gitt rammeløyve på huset Trend 3 - som er en praktisk og moderne bolig - og vil passe godt inn på tomten.Om boligen - Trend 3 fra Systemhus

 • Primærrom127 m²
 • Bruksareal 137 m²
 • Soverom 3
 • Grunnflate 101 m²
 • Boligtype Enebolig
 • Eieform Eier (Selveier) Energimerking
 • B - lysegrønn

Fasiliteter:

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Lademulighet
 • Turterreng
 • Carport

Bokvaliteter:

 • Sosialt - Egen TV-stue i 1. etasje 
 • Stilart - En moderne arkitektur som passer i de fleste boligfelt
 • Plass - Stua er på hele 43 m2 noe som gir mange muligheter
 • Romslig - Stor stue mot åpen kjøkkenløsning
 • Fritid - Sportsbod under terrasse
 • Takterrasse - med direkte utgang fra kjøkken.


Et hus med stor balkong og praktisk terrassebod!

Trend 3 har en arkitektur som passer for de fleste bomiljø. Boligens enkle former og praktiske planløsninger gjør den til en av våre mest bygde husmodeller over hele landet.

Hovedplan oppe, med stor balkong og praktisk terrassebod. En flott, romslig løsning på kjøkken og stue åpner for variert bruk med god plass. Det ekstra rommet nede kan benyttes som TV-stue eller et fjerde soverom. TV-stuen, som gir familiemedlemmene rom for litt privatliv, har store gode vinduer som slipper inn mye lys inn i etasjen. Dagslyset er en viktig energikilde i hverdagen og er en viktig kvalitet for bomiljøet. 

Husets 1.etg


Boligen har soveromsavdeling, bad og egen TV-stue samlet i første etasje. En tradisjonell og funksjonell plassering av rommene. Carport, sportsbod og overbygd inngangsparti. Stor sportsbod bak caporten er praktisk i hverdagen. 


Husets 2.etg

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Stua er hele 43 m2 noe som gir mange muligheter. Stor og flott terrasse med funksjonell bod til utemøbler. Meget praktisk med eget toalett i andre etasje der stue og kjøkken er. 


Standard

Huset slik det er annonsert, er levert nøkkelferdig, men det er også mulig å trekke ut noe leveranse for å kunne øke egenkapitalen med egeninnsats.

Ta kontakt med selger for mer informasjon om kvaliteter i boligen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 400 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen.- Omkostninger: Dok.avgift av tomt blir ca. 35 000,- + tinglysningsgebyr pantedokument kr 525,- tinglysningsgebyr skjøte 525 + panteattest kjøper kr 200,-. Omkostninger er ikke inkludert i totalsummen. 

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån. Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for byggesak og andre offentlige gebyrer faktureres direkte til tomteeier.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4631
Gårdsnr: 185
Bruksnr: 88Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Isdalstøbakken - moderne tomannsbolig med takterrasse!
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

0 — 0 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskalig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilie.

6 790 000 — 6 790 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Siste ledig av 10 enheter - i siste byggetrinn i Sjøhagen på Leknes
Gangavstand til barneskole og barnehage! Her har vi allerede solgt en 4-mannsbolig og to 2-mannsboliger. Feltet blir opparbeidet med lekeplass og parkeringsplasser. Sjøutsikt.

4 280 000 — 4 280 000 kr
Leknes, Norge
forSale
Ny enebolig i Isdalbakken - på stor tomt
På tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer.

5 950 000 — 5 950 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Tomannsbolig Radøy! Signer kontrakt før 1.nov og få med elbil-lader og gratis båtplass i ett år!
Innflytningsklar! Fantastisk sjøutsikt på Radøy. Bare en ledig!

3 280 000 — 3 280 000 kr
Radøy, Alver, Norge
forSale
Enebolig i Alversund
Feltet er godt etablert i nydelige Stølhaugane i Alversund, med flott utsikt over sjøen. Lekeplasser er etablert med sikre gjerder, og veier og fortau er asfaltert og gatelys på plass. Siste ledige tomt BE12 i siste byggetrinn. Det er gangavstand til barneskole, badeplass og mange flotte turstier.

6 590 000 — 6 590 000 kr
Alversund, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge
forSale
Alversund - Stor enebolig med båtfeste
I Alversund skal vi bygge denne nydelige eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Vi mener den passer perfekt inn på tomten ved Alverstraumen. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom.

5 960 000 — 5 960 000 kr
Skarsvegen 418, Alversund, Norge