Sted
Isdal 7, Isdalstø, Norge
Innflytting
August
2024
Pris fra kr
3790000
-
3790000
NOK
Ledige boliger
1
Tomannsbolig på ett plan i Isdal. En solgt!

Eiendommen - Isdal 7

Her må du ikke velge mellom sentral beliggenhet og følelsen av å bo landlig.

Tomten har flott beliggenhet i Isdal ved Isdalvatnet og flotte verneverdig gårder. Det er fortau hele veien til skoler (barne- ungdom- og videregående skole) Det er gangavstand til Spar Isdalstø. Bare få minutter i bil så er du på Knarvik Senter med alle fasiliteter. Kort vei til busstopp med hyppige avganger. 

Du kan også rusle ned til Kaien på Isdal for å ta deg et bad - eller gå i noen av de mange turstiene i området (Tveitavarden, Indregardsfjellet)

Taket er ferdig :) 

Byggingen er i full gang!

Godt driv i byggingen


Avstander:

Spar Isdalstø 800m
Knarvik senter: 3,3 km
Knarvik Videregående 1,8
Knarvik Barneskule/ungdomskule 2,1 km
Juvikstølen Barnehage 1,9 km
Åsane: 18,6 km
Bergen: 27 km


Om boligen - Helene fra Systemhus

  • Primærrom 90 m²
  • Bruksareal 90 m²
  • Soverom 3
  • Grunnflate 90 m²
  • Boligtype: tomannsbolig 
  • Eieform Eier (Selveier) Energimerking
  • Vannbåren varme i stue/kjøkken, gang, wc, bad og vaskerom
  • Nøkkelferdig

Boligen

Helene har en arkitektur som passer for de fleste bomiljø. Boligens enkle former og praktiske planløsninger gjør den til en populær modell.

Velkommen inn! I entreen er det god plass til flere garderobeskap. Her finner du også et gjestetoalett. Videre inn over i gangen er det tre soverom, hvor hovedsoverommet er på 12m2. Vegg i vegg på enden finner du et stort bad og vaskerom/teknisk.

En flott, romslig løsning på kjøkken og stue (34 m2) åpner for variert bruk med god plass. Stuen har store gode vinduer mot vest. Dagslyset er en viktig energikilde i hverdagen og er en god kvalitet for bomiljøet. Terrassedør fra kjøkken og ut til hagen, gjør grillingen litt enklere om sommeren.


Planløsning

 


Romslig kjøkken og stue (34 m2) åpner for variert bruk. Stuen har store gode vinduer mot vest. Dagslyset er en viktig energikilde i hverdagen og er en god kvalitet for bomiljøet! Terrassedør fra kjøkken og ut til hagen, gjør grillingen litt enklere om sommeren :)


Standard

Huset slik det er annonsert, er levert nøkkelferdig. Kjøkkenet leveres fra HTH. Det er mulighet for individuelle valg/endringer mot tillegg.

Ta kontakt med selger for mer informasjon om kvaliteter i boligen.


Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4631
Gårdsnr: 185
Bruksnr: 88

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Tomannsbolig Hundvin
Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

3 390 000 — 3 490 000 kr
Fagervollen, Vågseidet, Norge
forSale
Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

3 950 000 — 7 950 000 kr
Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
forSale
Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

5 790 000 — 5 790 000 kr
Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
forSale
Helt ny enebolig tilsalgs i Stølhaugane!
Moderne familiebolig med store vinduer og god takhøyde, integrert garasje, vestvendt terrasse for å nevne noe. Siste mulighet for enebolig i Stølhaugane, som er et godt etablert felt i Alversund. Gangavstand til barneskole, idrettshall, flott natur og strand. Bare ti minutter med bil til Knarvik. Det er fortau hele veien til nye barneskole, badeplasser og turstier. Noen ,inutter til Knarvik Senter med bil.

6 965 000 — 6 965 000 kr
Stølhaugane, Alversund, Norge
forSale
Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken. En solgt!
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

6 440 000 — 6 440 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Alversund - Stor enebolig med båtfeste
I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

5 960 000 — 5 960 000 kr
Skarsvegen 418, Alversund, Norge
forSale
Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

6 150 000 — 6 150 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

6 960 000 — 6 960 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge