Sted
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
Innflytting
Pris fra kr
6150000
-
6150000
NOK
Ledige boliger
1
Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!

Rørvik - enebolig på ett plan

Rørvik er en flott enebolig på ett plan. Boligen har mange gode kvaliteter som gjør at den passer for flere typer familier og behov.

Ved det overbygde inngangspartiet finner du en praktisk utebod for lagring av for eksempel sykkel, fritidsutstyr og hageredskaper.Ved inngangspartiet finner du et eget vaskerom, noe mange huseiere setter stor pris på. Det er også et eget toalett ved inngang, som er lett tilgjengelig både for gjester eller om du er ute i hagen.Stuen og kjøkkenet har høyt under taket med mønt himling - dette gir rommet et luftig preg og åpenhet. De store vinduene gir masse lys inn i boligen, og du føler at det er lite skille mellom ute og inne.

Fra kjøkkenet kan du gå rett ut på en overbygd terrasse gjennom store skyvedører. Her ligger alt til rette for trivelige stunder utendørs og i all slags vær. Å ha et uterom med tak der møblene står tørt er gull verdt - må oppleves. Nærheten til kjøkkenet gjør at det er veldig praktisk å arrangere et måltid utendørs. Kjøkkenets plassering gjør også at det er mulig å jobbe litt skjermet fra stuedelen, selv om det er åpen løsning.

To av tre soverom har plass til store skyvedørsgarderober. Boligen har også en egen TV-stue med åpen løsning mot stuen. Det gjør at stuen virker enda mer romslig. TV stuen kan også gjøres om til et fjerde soverom eller et hjemmekontor om ønskelig. Huset kan også utvides i enden med ekstra soverom, eller andre varianter.


Det finnes flere fordeler med hus på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus på ett plan hvor man slipper trapper og viktige funksjonaliteter i ulike etasjer. For en familie med små barn kan det være praktisk å ha alle rom for praktiske gjøremål i den umiddelbare nærhet og ha en god oversikt til uteområdet når barna er ute å leker.
Boligen leveres nøkkelferdig!
Kontakt selger for å høre hvilke materialer/valg som er med innvendig.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen


Arealbeskrivelse

Tomten er flat og fin på 730 m2 og ligger sørvendt, solrikt og fritt høyt oppe på Nygård i Isdalstø i et rolig nabolag på en endeveg. Det er ca 2 km til Knarvik Senter som er kommunesenter i Alver, 1km til videregående skule og sportsarena med allsidig fritidstilbud, samt kun 400m til marina like i nærheten av tomten med mulighet for å leie båtplass, bade fra brygga eller fiske. 

I Knarvik er det barnehager, barne-ungdom- og videregående skole. I AMFI Knarvik Senter er det mange butikker å velge i - Legesenter/helsehus er også her. Pris

6 150 000 kr

Dokumentavgift

37 410 kr


Totalpris

6 187 410

Kommunenummer

4631

Gårdsnummer

137

Bruksnummer

802Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Tomannsbolig Hundvin
Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

3 390 000 — 3 490 000 kr
Fagervollen, Vågseidet, Norge
forSale
Tomannsbolig på ett plan i Isdal. En solgt!
På tomt sentralt i Isdal har vi prosjekter en moderne tomannsbolig med tre soverom. Hver enhet er på ca 90 m2. Huset leveres helt innflytningsklart. Sentralt - noen minutter med bil til Knarvik senter/skoler/barnehager. Gangavstand til butikk/Spar Isdalstø.

3 790 000 — 3 790 000 kr
Isdal 7, Isdalstø, Norge
forSale
Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

3 950 000 — 7 950 000 kr
Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
forSale
Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

5 790 000 — 5 790 000 kr
Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
forSale
Helt ny enebolig tilsalgs i Stølhaugane!
Moderne familiebolig med store vinduer og god takhøyde, integrert garasje, vestvendt terrasse for å nevne noe. Siste mulighet for enebolig i Stølhaugane, som er et godt etablert felt i Alversund. Gangavstand til barneskole, idrettshall, flott natur og strand. Bare ti minutter med bil til Knarvik. Det er fortau hele veien til nye barneskole, badeplasser og turstier. Noen ,inutter til Knarvik Senter med bil.

6 965 000 — 6 965 000 kr
Stølhaugane, Alversund, Norge
forSale
Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken. En solgt!
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

6 440 000 — 6 440 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Alversund - Stor enebolig med båtfeste
I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

5 960 000 — 5 960 000 kr
Skarsvegen 418, Alversund, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

6 960 000 — 6 960 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge