Sted
Skarsvegen 418, Alversund, Norge
Innflytting
Juni
2023
Pris fra kr
5960000
-
5960000
NOK
Ledige boliger
1
Alversund - Stor enebolig med båtfeste

Beskrivelse


På stor tomt med sjøutsikt i Alversund har vi prosjektert en moderne familiebolig. Dette er et kompakt og arealeffektivt hus med mulighet til fem soverom, i tillegg til to stuer og to bad.Øverste etasje:
Kjøkken/stue er plassert i øverste etasje, og danner et flott allrom med utgang til solrik terrasse! Her er det store vinduer på flere sider som gjør at stuen får en ekstra åpen og luftig følelse. Husets plassering på tomten gir en nydelig utsikt fra stue mot natur og sjø - som mange setter pris på.


I denne etasjen er det også to soverom og et stort bad, inngangsparti og stor bod.

Fedje: Stue med store vinduer - her slippes naturen helt inn til spisebordet.  Stuen føles ekstra stor og luftig med vinduer på tre av sidene.

Nede:
Nede finner du en ekstra stue som kan benyttes som TV-rom, "ungdomsavdeling" eller hjemmekontor.
Her er det også to store soverom, den ene med rom for garderobe. og et stort bad.

Huset


Store, flotte vindusparti og variasjon av liggende og stående kledning er med på å gi bygget sitt eget særpreg. De platekledte partiene kan du velge å male i de farger du ønsker for å gi huset din signatur. 

Fedje passer godt til både små og litt større familier. Boligene er flotte både på utsiden og innsiden.


Annet
Mulighet for båtfeste på kaien nedenfor huset - bilvei helt ned til kaien.

Tomten markerte med pil.  Tomten har nydelig plassering ved Alverstraumen! 


Kvaliteter
Ta kontakt med boligselger for å høre hvilke kvaliteter som er med i leveransen

Forbehold
Forbehold om feil i annonsen

Forbehold om kommunal godkjenning

Visning
Ta gjerne kontakt for visning av tomt


Matrikkelinformasjon

Kommunenummer

4631

Gårdsnummer

146

Bruksnummer

47


Pris

5 960 000 kr


Omkostninger

24 750 kr


Totalpris

5 984 750 kr


Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Moderne Tomannsbolig på Hundvin. En reservert!
Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

3 390 000 — 3 490 000 kr
Fagervollen, Hundvin, Norge
forSale
Tomt på Sagstad - Meland
Pertfekt beliggenhet for barnefamilier. Tomten er rett ved sagstad skole og Fossemyra Idrettspark, noen minutter fra Frekhaug senter. Tomten er av god størrelse (990 m2) og her er det plass til både hus og garasje om du ønsker det. Kort vei til Knarvik, Åsane og Bergen. Fine tur og badeplasser rett i nærheten.

1 200 000 — 1 200 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

3 950 000 — 7 950 000 kr
Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
forSale
Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole
Drømmer du om et hjem der alle rom er helt nyoppusset? Vi har renovert dette huset i lyse og moderne farger, det er virkelig verdt en kikk. Du kan også be om privatvisning om du ønsker det. Skarsvegen 122 er på Tveiten i Alversund. Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk. Boligen ligger usjenert til med utsikt mot Kvamsvågen. Gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er under 10 min å kjøre til Knarvik, 25 min til Åsane og 35 min Bergen.

5 490 000 — 5 490 000 kr
Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
forSale
Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken
Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

6 440 000 — 6 440 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

6 150 000 — 6 150 000 kr
Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
forSale
Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

6 960 000 — 6 960 000 kr
Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
forSale
Tomt i Nygård, Isdalstø
Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

1 450 000 — 1 450 000 kr
Isdalstøbakken, Alversund, Norge