Sted
Alversund, Norge
Innflytting
Oktober
2023
Pris fra kr
6690000
-
6690000
NOK
Ledige boliger
1
Moderne enebolig i Alversund


Billigenhet:

Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Stølhaugane ligger flott og luftig til, er vestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen.

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er snart ferdig utbygget, og kun en tomt er nå tilgjengelige. Feltet er levert med asfalterte veier, fortau, veilys, fiber og to lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blant annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Populære trimturer i området mot Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.


Bildet viser siste ledige tomt i Stølhaugane - plassert fremst i feltet med flott utsikt!


Utsiktbilde fra tomten - her mot Alverstraumen.Planlagt hus er en moderne enebolig på to plan - med integrert garasje.


Hovedplan:

Stor stue/kjøkken del med god takhøyde.  Utgang til stor terrasse fra stue. I denne etasjen finner du også sportsbod, garasje og bad.Uetg:

3 soverom - der sov 1 har avdeling for garderobe. Stort bad/vaskerom finner du også her.Huset holder høy standard - og lever es nøkkelferdig!
Ta kontakt med boligselger for leveransebeskrivelse.


Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik:
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo Eigedom


Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Omkostninger

Dokumentavgift kr 32 500,-

Kartforretning kr 26 000
Tinglysningsgebyr pantedokument 525,-
Tinglysningsgebyr skjøte 525,-

Panteattest kjøper 172,- 


Viktig informasjon

Beløpet faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter/framdrift på bygget. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden er vanligvis byggelån.
Som tomteeier ved utbygging vil faktura for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Naturskjønne omgivelser
Utsikt mot Alverstraumen
Det er tilrettelagt for fiber i hele feltet.
Tomtene er vestvendte og solrike

Område

Nærmiljøet

Alversund Barneskole

Bare 1,7 km unna finner du Alversund barneskole

Turområder

Badeplassen i Kvamsvågen ligger rett nedenfor feltet. Her er det strand og benker med lett tilkomst. Flotte turstier til Kvamsfjellet og Tveitavarden.

Fasiliteter

Kort vei til alle fasiliteter på Knarvik Senter. Ca 7 min med bil.

  Dersom du er interessert i våre prosjekter i Stølhaugane kan du ringe 40 63 98 64 (Miriam) for visning!

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Nytt prosjekt! Tomannsbolig på ett plan i Isdal.
  På tomt sentralt i Isdal har vi prosjekter en moderne tomannsbolig med tre soverom. Hver enhet er på ca 90 m2. Huset leveres helt innflytningsklart. Sentralt - noen minutter med bil til Knarvik senter/skoler/barnehager. Gangavstand til butikk/Spar Isdalstø.

  3 500 000 — 3 800 000 kr
  Isdal 7, Isdalstø, Norge
  forSale
  En solgt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken
  Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

  6 440 000 — 6 440 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Alversund - Stor enebolig med båtfeste
  I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

  5 960 000 — 5 960 000 kr
  Skarsvegen 418, Alversund, Norge
  forSale
  Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
  På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

  5 950 000 — 5 950 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
  Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

  6 790 000 — 6 790 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
  forSale
  Tomt i Nygård, Isdalstø
  Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

  1 450 000 — 1 450 000 kr
  Isdalstøbakken, Alversund, Norge