Sted
Alversund, Norge
Innflytting
Desember
2022
Pris fra kr
6590000
-
6590000
NOK
Ledige boliger
1
Enebolig i Alversund


Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Stølhaugane ligger flott og luftig til, er vestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen.

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er snart ferdig utbygget, og kun en tomt er nå tilgjengelige. Feltet er levert med asfalterte veier, fortau, veilys, fiber og to lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blant annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Populære trimturer i området mot Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.

Kun en tomt ledig! Se lenger nede på denne siden for link til tomten. 
Det er tilrettelagt for fiber i hele feltet.
Utsikt mot Alverstraumen
Naturskjønne omgivelser
Tomtene er vestvendte og solrike

Boliger

Fremst i Stølhaugane ligger tomt BE12, med flott sjøutsikt! Vi har nå prosjektert et funkishus og byggestart på dette huset er like etter sommeren 2022. Men er også mulig å bytte hus og få tegnet drømmehuset!

Areal
171 m2
Soverom
3
Pris fra
6 590 000 NOK
Les mer

Område

Nærmiljøet

Alversund Barneskole

Bare 1,7 km unna finner du Alversund barneskole

Turområder

Badeplassen i Kvamsvågen ligger rett nedenfor feltet. Her er det strand og benker med lett tilkomst. Flotte turstier til Kvamsfjellet og Tveitavarden.

Fasiliteter

Kort vei til alle fasiliteter på Knarvik Senter. Ca 7 min med bil.

  Dersom du er interessert i våre prosjekter i Stølhaugane kan du ringe 40 63 98 64 (Miriam) for visning!

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  8 av 10 enheter solgt i Sjøhagen på Leknes! Siste tomannsbolig!
  Gangavstand til barneskole og barnehage! Her har vi allerede solgt en 4-mannsbolig og to 2-mannsboliger. Feltet blir opparbeidet med lekeplass og parkeringsplasser. Sjøutsikt.

  4 190 000 — 4 280 kr
  Leknes, Norge
  forSale
  Tomannsbolig på Radøy/Alver - En solgt!
  På en fantastisk sjøtomt på Radøy har du nå muligheten til å bo i en helt ny tomannsbolig der du selv er med å bestemme hvordan du vil ha det inne. Passer godt i alle livsfaser.

  3 280 000 — 3 280 000 kr
  Radøy, Alver, Norge
  forSale
  Moderne enebolig i Isdalstø
  På flott tomt i Isdal har vi prosjekter en moderne enebolig over to plan. Gangavstand til butikk og skoler. Tomten er på ca 1 mål, med utsikt mot Isalvatnet og Isdalgardane. Gangavstand til butikk og skoler.

  5 460 000 — 5 460 000 kr
  Isdal 9, Isdalstø, Norge