Sted
Skarsvegen 122, Tveiten, Norge
Innflytting
April
2024
Pris fra kr
5790000
-
5790000
NOK
Ledige boliger
1
Renovert enebolig på Tveiten! 5 soverom, gangavstand til Alversund skole

Perfekt hus til en stor familie eller for deg som bare ønsker god plass.

Her kan du bo sentralt og samtid idyllisk på populære Tveiten. Fra stuen kan du nyte vakker utsikt mot natur og sjø. Det er gangavstand til Alversund barneskole og idrettsanlegg. Det er ca 10 min å kjøre til Knarvik og 25 min til Åsane. Flotte turområder og badestrand like i nærheten. Et ypperlig sted om du vil bo landlig og sentralt!

Boligen er nyrenovert,  det vil si nytt tak, kledning, vinduer samt alle rom inne. Kjøkkenet er av høy kvalitet fra HTH. På terrassen er det glassrekkverk for optimal utsikt.


Det er hele 5 soverom i boligen, to gode bad, og et vaskerom.


Høydepunkter:

Idyllisk beliggenhet i landlige omgivelser

Stor tomt på i underkant av 1 mål (etter fradeling)

Totalrenovert! 

5 soverom

Ca 1 km til skole i Alversund og Alverhallen

Under 10 min kjøring til regionsenteret Knarvik

Flotte turmuligheter rett i nærheten

Utsikt til Kvamsvågen som også er en flott tilrettelagt badeplass med strand og brygge


BOLIGEN:

BRA 163,3 m2

P-ROM:  156 m2

Drømmer du om et hus der alle rom er nyoppusset? Vi har totalrenovert dette huset - og vi velger å kalle det et drømmehjem.


Hovedplan:
Stue/kjøkken: Stor og luftig stue/kjøkken på 50 m2. Store vinduer mot sjøen, samt et flott kjøkken fra HTH. Skyvedør ut til lekker balkong med glassrekkverk - et perfekt sted å nyte solrike ettermiddager.


Soverom 1: Stort hovedsoverom på 12 m2:


Soverom 2: Barnerom vegg i vegg med hovedsoverom:


Bad: Badet blir fliset på vegger og gulv . Dobbel dusj med glassvegg. Badet i hovedetasjen er 5 m2Gang: Romslig entre med plass til garderobe på en hel vegg.
Underetasje:Sov 3 i underetsjen: Stort og flott soverom!

 

Sov 4: Dette soverommet har terrassedør ut til hagen!

 

Kjellerstue/sov 5 Dette kan benyttes som tv stue, ungdomsavdeling eller et soverom 5 om det er behov:


Vaskerom: Her er det riktig god plass til både helvegs garderobe i tillegg til tørketrommel/vaskemaskin. Praktisk med inngang også i denne etasjen:


Bad: Stort bad med plass til både badekar og dusjhjørne.Bod: Lagringsplass på ca 7 m2. Her er det en god langvegg med plass til hyllesystemLeveransebeskrivelse


For komplett leveransebeskrivelse av materialer og farger som blir brukt i alle rom - ta kontakt med selger og prospekt vil bli tilsendt!


Fradeling og Oppgjør


"Oppgjørspartner AS" er vår samarbeidspartner på oppgjør og tinglysning.

Eneboligen vil bli fradelt tomten slik at etter fradeling vil denne være i underkant av 1 mål.
Majo Eigedom AS kommer å bygge et nytt hus på den andre delen.

Endelige grenser blir satt av kart og oppmåling etter fradelingen, men ny grense blir oppmerket. Her må vi ta forbehold om små avvik til endelig fradeling er utført.


Gebyrer som dokumentavgift, tinglysning og panteattest kommer i tillegg. Ca 145 000,-


Nærområdet - Alversund og Knarvik

Alversund barneskole - Helt ny og moderne - I gangavstand fra huset (ca 10 min å gå)


Knarvik senter - AMFI - Har 69 butikker og ligger ca 10 min unna med bil. I Knarvik finner du de fleste fasiliteter, gode spise og shoppingmulighter

Knarvik Kirke ligger ved Lonerenen over Knarvik -Og inviterer til mange kulturelle begivenheter.

Kveldsbad i Kvamsvågen på en fin sommerkveld - Rett nedenfor huset!

NB: Bildet er tatt før renoveringen. Tveiten er et meget populært område i Alver med vakkert kulturlandskap, godt naboskap og gangavstand til skole blir dette et trygt sted å bo. Samtidig er det ikke langt til Knarvik Senter (10 min), Åsane (25 min) og Bergen (40 min)

Alver Kommune - Nordhordland

Område

Nærmiljøet

Barnevennlig

Gangavstand til skole, idrettshall, turområder og strand

Bare 10 min til Regionssenter Knarvik

I knarvik er det Ungdoms og videregående skole, Amfi Senter, Helsehus og passasjerbåt til Bergen Sentrum

Alversund Skole

Gangavstand (ca 1,2 km) til Alversund skole

Alverhallen

rett ved skolen ligger helt nye Alverhallen som tilbyr en rekke aktiviteter for barn!

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Tomannsbolig Hundvin
  Her på Fagervollen skal vi bygge en moderne tomannsbolig på ett plan. Denne vil appellere til folk i flere livsfaser. Den er prisgunstig, som gjør at den passer godt til unge nyetablerere. Boligen er også godt egnet til eldre som ønsker å ha alt tilgjengelig på ett plan, samtidig som det er plass til overnattingsgjester. Tomten ligger nydelig til i etablert byggefeltet på Hundvin, som er vestvendt og solrikt! Byggefeltet ligger mot Lurefjorden og man ser over til Lygra. Feltet består for det meste av eneboliger, men også noen tomannsboliger. Fagervollen er et rolig familievennlig byggefelt.

  3 390 000 — 3 490 000 kr
  Fagervollen, Vågseidet, Norge
  forSale
  Tomannsbolig på ett plan i Isdal. En solgt!
  På tomt sentralt i Isdal har vi prosjekter en moderne tomannsbolig med tre soverom. Hver enhet er på ca 90 m2. Huset leveres helt innflytningsklart. Sentralt - noen minutter med bil til Knarvik senter/skoler/barnehager. Gangavstand til butikk/Spar Isdalstø.

  3 790 000 — 3 790 000 kr
  Isdal 7, Isdalstø, Norge
  forSale
  Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
  Drømmer du om å bo i en flunkende ny bolig og våkne til lyden av bølgeskvulp? Nå kan du sikre deg en toppmoderne bolig og en idyllisk hverdag ved sjøkanten i flotte Alvermarka Sjøhage. Nyt kaffekoppen til utsikten over den glitrende fjorden mens morgensola varmer på din egen private takterrasse. I Alvermarka Sjøhage blir selve hverdagen en opplevelse.

  3 950 000 — 7 950 000 kr
  Nedre Mangerbua 57, Alversund, Norge
  forSale
  Helt ny enebolig tilsalgs i Stølhaugane!
  Moderne familiebolig med store vinduer og god takhøyde, integrert garasje, vestvendt terrasse for å nevne noe. Siste mulighet for enebolig i Stølhaugane, som er et godt etablert felt i Alversund. Gangavstand til barneskole, idrettshall, flott natur og strand. Bare ti minutter med bil til Knarvik. Det er fortau hele veien til nye barneskole, badeplasser og turstier. Noen ,inutter til Knarvik Senter med bil.

  6 965 000 — 6 965 000 kr
  Stølhaugane, Alversund, Norge
  forSale
  Byggeløyve gitt! Tomannsbolig m. takterrasse i Isdalstøbakken. En solgt!
  Tomannsboligen får beliggenhet i Isdalstøbakken i et godt etablert boligområde. Eiendommen har flott sjøutsikt og har særdeles gode solforhold! Se bilder. Det er gangavstand til butikk (500m), skole (1,2km) og barnehage (1,5km). Kort avstand til Knarvik Senter (1,8km) med det meste av daglige servicetilbud og ca 30 minutter kjøring til Bergen Sentrum.

  6 440 000 — 6 440 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Alversund - Stor enebolig med båtfeste
  I Alversund/Fosse planlegger vi å bygge den tøffe eneboligen "Fedje" fra Systemhus. Stor familiebolig. Mulighet for 5 soverom. Nydelig sjøutsikt, landlig, solrikt, moderne, store vinduer for å nevne noen kvaliteter. Ca 10 minutter med bil fra Knarvik Senter

  5 960 000 — 5 960 000 kr
  Skarsvegen 418, Alversund, Norge
  forSale
  Ny enebolig på ett plan i Isdalbakken/Nygård - Stor tomt!
  På stor tomt i Isdalbakken har vi prosjektert husmodellen Rørvik. Flott enebolig på ett plan, med tre soverom, stue/kjøkken med ekstra takhøyde, uterom under tak med mer. Sentral beliggenhet - gangavstand til Spar Isdalstø og bussforbindelse. Få minutter til Knarvik Senter med bil.

  6 150 000 — 6 150 000 kr
  Isdalstøbakken, Isdalstø, Norge
  forSale
  Herskapelig enebolig på Sagstad, ved skole og idrettsbane
  Herskapelig enebolig prosjektert på stor tomt på Sagstad, rett ved fotballbane og barneskole. Perfekt for barnefamilier. Bare 1 km til Frekhaug Senter og 5,6 km til knarvik Senter med alle fasiliteter. Pendlerbåt til Bergen fra Frekhaug kai med hyppige avganger morgen og ettermiddag.

  6 960 000 — 6 960 000 kr
  Sagstadvegen 107, Frekhaug, Norge
  forSale
  Tomt i Nygård, Isdalstø
  Denne flotte tomten ligger på et høydedrag i Isdalstøbakken/Nygård. Et solrikt og fredelig område, med bare 2 km fra Knarvik Senter. Også kort avstand til skoler/barnehager

  1 450 000 — 1 450 000 kr
  Isdalstøbakken, Alversund, Norge